Traseul HotE 2018


21km - In curand si track-ul GPS !

O simpla plimbare prin parcul Tabacarie (cei din Bucuresti sa citeasca Cismigiu), dragut si romantic, cu zone in care va puteti opri la un chiosc pentru un cappucino cald ori chiar vin fiert. Cea mai dificila coborare o sa fie atunci cand va dati jos de pe bicicleta, iar cea mai grea urcare atunci cand urcati bicileta pe suportul auto.

Nici nu trebuie sa va faceti griji pentru haine murdare. Pentru concurs, va recomandam echipamentul de culoare alba. În picioare veti avea nevoie de sosete albe, din bumbac subtire, ca sa nu transpirati. Nu cumva sa uitati de pantofii de lac, normal, cu catarama. Manusile sunt doar pentru cei care vor sa arate cool in poze.

Recomandam totusi o crema de fata. Din cauza adierilor suave ale brizei (pentru ca frig nu are cum sa fie in luna februarie), este posibil sa vi se usuce pielea, iar organizatorul nu va lua in considerare reclamatiile persoanelor cu probleme de ten.

Asemenea manusilor, casca este un accesoriu cool (neaparat de firma). Va da bine in poze, INAINTE de start. Nu se recomanda sa o purtati in inghesulaia de la start, unde riscati sa o zgariati in pedala cuiva. Contactul in zona capului trebuie sa fie cat mai puternic, iar casca are obiceiul prost de a aluneca pe suprafete, afectand contactul intim cu pietre, pedale, etc.  

Cea mai potrivita bicicleta, este cea pliabila.

Daca nu aveti, puteti veni cu ce aveti voi mai bun acasa. Nu o sa patesca nimic. Pentru piese, o sa fie ca o cura la Amara/ Sovata. Nu uitati sa asezonati lantul, cu putin ulei de masline extravirgin. Nu exagerati, pentru ca va veti stropi cadrul si sosetutele. Nu trebuie sa treceti cu vederea nici tipul gumelor folosite. Crampoanele sunt pentru incepatori. Voi, PROFESIONISTII, mergeti pe slick-uri inguste (toata lumea stie ca un drift controlat fin este mai rapid, iar aderenta este un concept invechit).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu